FAQ: Tak for din booking

Copyright

Når du har fået tilsendt de færdige billed-filer fra PHOTO BY LPS, må du frit lægge dem på din hjemmeside og vise dem til dine Facebook venner.

Du har fuld brugsret til billed-filerne – og må også gerne selv bruge dem kommercielt.

Det er dog fortsat PHOTO BY LPS, som har ophavsretten til billed-filerne.

Du må derfor ikke videresælge billed-filerne til andre eller lade andre bruge dem kommercielt, med mindre du skriftligt har aftalt det PHOTO BY LPS.

PHOTO BY LPS forbeholder mig retten til til at vise billed-filerne på egen hjemmeside, Instagram eller Facebook.

PHOTO BY LPS har rettigheden til at sælge billederne til 3. mand.

Hvis du ønsker 100% ejerskab over billederne, så kan dette også lade sig gøre. Kontakt mig for pris.

Levering

Jeg sørger altid for at blive færdig hurtigst muligt med redigeringer og bestillinger. Skal du bruge en  bestilling til en bestemt date, så vær venlig at oplyse mig om det.

Priser kan ses under pris liste, husk at tjekke op inden du bestiller.

Gavekort
Gavekort kan ikke kombineres man kan kun bruge et gavekort pr. fotosession

Privatlivspolitik

Jeg indsamler de nødvendige oplysninger i forbindelse med din booking af en session hos Photo By LPS (navn, adresse, e-mail og telefonnummer), disse informationer er bl.a. lovkrav til min faktura til dig. Disse anvendes alene i forbindelse med fakturering og levering af billeder. Du vil ikke modtage reklamer fra mig. Alle oplysninger gemmes lokalt, i mit digitale regnskabssystem samt i min backupløsning og kun hos leverandører inden for EU.

Jeg gemmer ligeledes dine billeder i minimum 2 år. Dette betyder at du til enhver tid, kan kontakte mig for at lave en ny bestilling. Har du givet tilladelse til, at jeg må fremvise nogle af dine billeder, fremvises disse bl.a. på Facebook, min hjemmeside og andre steder. Denne tilladelse kan du til enhver tid trække tilbage, hvorefter jeg vil slette alle mine offentliggørelser af dine billeder.

Ønsker du dine personlige data/billeder slettet, kontakter du mig blot, så fjernes alle data.

Betaling

Man kan betale via bankoverførsel Arbejdernes Landsbank / Reg.nr. 5347 / Kontonr. 0000248841

Modelkontrakt (model release)

Jeg giver hermed uigenkaldeligt samtykke til, at PHOTO BY LPS kan fotografere og filme mig og til at han frit kan udnytte, eller bemyndige tredjemand til at udnytte, fotografierne og filmene af mig i Danmark og i udlandet på ethvert medie, i enhver form, i enhver sammenhæng og til ethvert formål, herunder, men ikke begrænset til, redaktionel, reklamemæssig eller anden kommerciel udnyttelse.

 

Hverken jeg, mine pårørende eller mine arvinger er berettiget til godtgørelse for udnyttelsen af fotografierne og filmene.

 

De af kontrakten omfattede fotografier og film er optaget [INDSÆT DATO FOR SESSION]. Jeg bekræfter, at jeg har haft fotografierne og filmene til gennemsyn, og har godkendt dem under nærværende kontrakt.

 

 

Fulde navn:

 

 

Adresse:

 

 

Fødselsdato:

 

 

Dato:

 

 

Underskrift:       ____________________________________________________

 

 

 

 

Hvis modellen er mindreårig tiltrædes ovenstående af forældre/værge:

 

 

Forældre/Værges navn:

 

 

Dato:

 

 

Underskrift:       _____________________________________________________

Close Menu